
Op 5 & 6 februari ontving Chef Lionel Thomas Troupin, voor een “4-hands menu” te genieten in de kamer.
De klanten genoten van een “all-inclusive formule”, met een overnachting, het 4-gangen menu & 2 aperitiefhapjes, aperitief, wijnen en ontbijt de volgende ochtend.
Een vierhandig menu is eerst en vooral een moment van uitwisseling, tussen twee chef-koks maar ook met hun klanten. De huidige gezondheidssituatie verhindert klanten echter om de vakkennis van de chef te bewonderen en geeft chef-koks niet de kans om hun klanten aan het einde van de maaltijd persoonlijk te begroeten.
Daarom werd het evenement gefilmd vanuit de keuken van het restaurant zodat de klanten de chef-koks konden zien op de televisieschermen in elke kamer aan het werk ! In de keuken werden drie professionele camera’s geplaatst om de chef-koks en hun teams tijdens de bereiding van het viergangenmenu aan het werk te zien.
Het was een prachtig moment van uitwisseling op afstand dat erg in de smaak viel bij de klanten die tijdens de twee volgeboekte avonden aanwezig waren. Chef-koks Lionel Richard en Thomas Troupin, en al hun medewerkers, hebben er ook van genoten om de avonden virtueel met hun klanten te delen, in afwachting van het moment om hen opnieuw in hun restaurant te mogen verwelkomen.
Chefkok Thomas Troupin zal de komende weken zijn nieuwe restaurant TOMA openen in Luik.
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency