Met de komst van de zomer bieden Chef Lionel en zijn team u een nieuw menu met zomersmaken, te proeven in 2 of 3 gangen naar keuze :
Koolvis ceviche
Limoen / rode ui / koriander / maïs / kokosmelk
Knoflookbrood & korianderpesto
of
“Runderhart” koude tomatensoep
Ciabattina / warme burrata met pesto / Bresaola
Balsamico kaviaar
+++++
Gebakken ombervis
Bloemkoolcrème & geroosterde stukjes in chorizo-olie
Chorizo en zeewierkroket
Wortelsap in Escabeche-stijl
of
Gebraden eendenborst
Carpaccio van Charentaismeloen
Wortelmousseline / groentewok
Braadvocht met oosterse kruiden
+++++
Samenspel van kersen en frambozen
Lichte hibiscuscrème
Frambozencrumble / sorbet van rode vruchten
of
Gepocheerde perzik / honingcrème
Perzik & verbena compote
Hazelnoot crumble
Prijs : 37€ in 2 Gängen & 47€ in 3 Gängen
U kunt ook kiezen uit onze selectie van wijnen, die elk gerecht op onze kaart zullen versterken !
Laat u verrassen door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op onze avondkaart!
A lunch with clients, colleagues or friends?
Om uw tafel te reserveren :
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency