
With the arrival of summer, Chef Lionel and his team are offering you a brand-new menu with summer flavors, to be enjoyed in 2 or 3 courses, depending on your choice:
Croquant de rillette de maquereau au vin blanc & zestes de citron vert
Gelée de tomates & piment d’Espelette
Ou
Melon charentais en diverses textures
Speck du Tyrol italien / crumble de roquette
+++++
Lotte rôtie au romarin
Risotto au chorizo / courgettes
Sauce safranée
Ou
Magret de canard & pêches rôties
Chou rave & haricots verts
Pommes dauphines à la patate douce & thym
Jus des sucs au vinaigre abricot & pêche
+++++
Association chocolat noir, huile d’olive fruitée & framboise
Glace Stracciatella
Ou
Abricots rôtis au miel de fleurs
Crémeux verveine / gel citron / sablé breton
Glace Yaourt
Price : 39€ for 2 courses & 49€ for 3 courses
You can also opt for our selection of wines that will enhance each dish of our Menu !
To book your table :