With the arrival of summer, Chef Lionel and his team offer you a new menu with summer flavors, to be tasted in 2 or 3 courses according to your choice:
Ceviche de lieu jaune
Citron vert / oignon rouge / coriandre / maïs / lait de coco
Pain à l’ail & pesto de coriandre
ou
Soupe froide tomate « Cœur de bœuf »
Ciabattina/ burrata tiède au pesto / Bresaola
Caviar balsamique
+++++
Maigre poêlé
Crème de chou-fleur & tronçons rôtis à l’huile de chorizo
Croquette chorizo & algues
Jus de carottes façon escabèche
ou
Magret de canard rôti
Carpaccio de melon charentais
Mousseline de carottes /wok de légumes
Jus des sucs aux épices d’orient
+++++
Association Cerise & Framboise
Crème légère Hibiscus
Crumble framboise / sorbet aux fruits rouges
ou
Pêche pochée & crème au miel
Compotée de pêche & verveine
Crumble à la noisette
Price : 37€ for 2 courses & 47€ for 3 courses
You can also opt for our selection of wines that will enhance each dish of our Menu !
Come and discover our new selection of starters, main courses and desserts in our Evening menu :
A lunch with clients, colleagues or friends?
To book your table :
MyHotel 2022 © All rights reserved.
Privacy Policy | Cookies | General terms of sale
Design and production : Pigment creative agency