Aanstaande donderdag 21 november verwelkomt ons restaurant u voor een unieke epicuristische avond om onze 5e verjaardag te vieren.
Om deze seizoensgebonden gastronomische traditie samen te vieren, bereiden chef Lionel en zijn team een smakelijk feestmaal:een menu dat wild sublimeert, vergezeld van een proeverij van Beaujolais.
Duik in de herfstsfeer en schuif aan voor deze bistronomische avond:
En als extraatje: de hele avond Beaujolais proeven en presenteren!
Amuse-bouche de circonstance
+++++++++++++++++++++++++++++++
Retour de la chasse :
• Cromesquis « Biche grand-veneur »
• Nem de champignons des bois
• Jambon de marcassin / crème de chèvre aux figues
+++++++++++++++++++++++++++++++
Biche rôtie
Céleri-rave façon darphin / butternut glacé au vinaigre Balsamique
Chiconnettes confits à la graisse d’oie
Sauce poivrade
+++++++++++++++++++++++++++++++
Gaufre de Liège « Maison »
Pomme fondante caramélisé à la liqueur de lacquemant
Crumble au spéculoos / glace vanille au whiskys belge Lambertus
Wacht niet langer en reserveer je tafel, met z’n tweeën, met familie of vrienden:
Om uw tafel te reserveren : 080 78 00 00 of via info@myhotel.be
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency