Met de komst van de lente bieden Chef Lionel en zijn team u een nieuw menu met lentesmaken, te proeven in 2 of 3 gangen naar keuze :
Asperges blanches
Oeuf mimosa / ciboulette / crumble lard
Espuma noisette
ou
Carpaccio et mi-cuit de Bar
Ail des ours / courgettes grillées / pickles oignons rouges / citron
+++++
Filet de flétan rôti
Risotto de Fregula Sarda au basilic / fèves des marais / chou-fleur
Romanesco / coulis de tomates
ou
Epaule d’Agneau confite cuite 7 heures au four
Parmentier aux petit-pois / asperges blanches rôties
Jus des sucs à l’ail & thym
+++++
Les premières fraises
Façon tiramisu
ou
Meringuette
Prijs : 35€ in 2 Gängen & 45€ in 3 Gängen.
U kunt ook kiezen uit onze selectie van wijnen, die elk gerecht op onze kaart zullen versterken !
Laat u verrassen door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op onze avondkaart!
A lunch with clients, colleagues or friends?
Om uw tafel te reserveren :
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency