Come to discover our new Menu prepared by the Chef Lionel & his team, to taste in 2 or 3 services according to your choice :
Croquant tartare espadon / œuf de hareng / œuf de caille
Mouillette crème d’Isigny & ciboulett
or
Carpaccio de magret de canard fumé / crème de foie gras
Nems de canard confit / jus des sucs à la moutarde de cassis
+++++
Pavé de Lieu jaune rôti
Houmous de panais & citron vert / bâtonnets de légumes d’hiver
Beurre blanc au Chablis & cerfeuil
or
Ballottine de faisan aux pistaches
Embeurrée de chou-vert / pommes grenailles au thym
Jus brun au porto & poivre
+++++
Pavlova / crème noix de coco
Compoté de kiwi & citron vert
Sorbet exotique
or
Dacquoise noisette
Crème chiboust Praliné / crémeux chocolat
Crème chantilly légère à la vanille
Price : 37€ for 2 courses & 47€ for 3 courses
You can also opt for our selection of wines that will enhance each dish of our Menu !
Come and discover our new selection of starters, main courses and desserts in our Evening menu :
A lunch with clients, colleagues or friends?
To book your table :
MyHotel 2022 © All rights reserved.
Privacy Policy | Cookies | General terms of sale
Design and production : Pigment creative agency