De herfst komt op het menu met de komst van het wild!
Kom en ontdek ons nieuwe menu, bereid door chef Lionel en zijn team, te proeven in 2 of 3 gangen, naar keuze :
Saumon mariné en gravlax maison au Gin & Miel
Belle de Fontenay / Pickles oignons rouges
of
Emincé de Jambon de biche & cromesquis
Gelée airelles / Céleri-rémoulade / Mayonnaise moutarde douce
+++++
Roulade de plie en croûte de noisette
Topinambours & lardons
Sauce Noailly-Prat & coriandre
of
Mignons de marcassin
Butternut / chèvre / noix
Pommes Dauphine
Jus brun à la bière Brune Val Dieu & sirop d’Aubel
+++++
Association Poire & Chocolat
Crémeux / gel poire / croquant
Sorbet poire
of
Pomme rôtie laquée aux amandes
Sablé au spéculoos
Glace vanille
Prijs : 35€ voor 2 gangen & 45€ voor 3 gangen
U kunt ook kiezen voor onze selectie van wijnen die elk gerecht van ons menu zullen versterken!
Laat u verrassen door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op onze avondkaart!
A lunch with clients, colleagues or friends?
Om uw tafel te reserveren :
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency