MY Restaurant is de ideale plek voor een lunch met klanten, collega’s of vrienden.
Van 12 tot 14 uur kunt u uzelf eveneens verwennen met de Lunch Menu van onze chef-kok Lionel of kies voor het Menu met meerdere smaken, te genieten in 2 of 3 gangen.
Halfgegaarde zwaardvis / hummus van pastinaak en limoen – 16,00 €
Appelpasta / sjalotten / hazelnoot
Mayonaise met inktvisinkt
Carpaccio van hert / rauwkost van paddestoelen – 17,00 €
Veenbessengelei / schilfers van Timanoix
Braadvocht met Xérès-azijn en notenolie
Velouté van pompoen – 11,00 €
Emulsie van Parmezaan / croutons
Club « My Hôtel » – 16,00 €
Pastrami van rundvlees / mimosa-ei / mosterdmayonaise / tomaat / sla
Frieten
Krokantje van boschampignons en Camembert met noten – 17,00 € (22,00 € als hoofdgerecht)
Emulsie met hazelnootolie en bieslook
Gegrilde butternut / gastrique met notenazijn – 17,00 €
Tagliatelle van groenten / crumble van Parmezaan / peper coulis
Rundstartaar ‘BBB’ met blokjes foie gras en truffelschilfers – 18,00 € (23,00 € als hoofdgerecht)
Schelvisfilet meunière / crumble van chorizo – 24,00 €
Aardappelpuree met mascarpone en bieslook
Beurre blanc met citroenzestes en algen
Gebraden filet van wild zwijn /andoorn en spekjes – 25,00 €
Mousseline en frieten van zoete aardappel
Saus van groene peper
Gegrilde Belgische entrecôte – 27,00 €
Herfstgroenten / Frieten
Braadvocht met truffelschilfers
Desserts
Samenspel van citrus/kastanjes/cacaonibs – 11,00 €
Pompelmoessorbet
Fondant van vanille en Gianduja-chocolade – 12,00 €
Gel van passievrucht
Roomijs met krokantje van hazelnoot en praliné
Verwenkoffie of -thee – 11,50 €
om ‘s middags te nuttigen in 2 of 3 gangen
Halfgegaarde zwaardvis
Hummus van pastinaak en limoen
Appelpasta / sjalotten / hazelnoot
Mayonaise met inktvisinkt
Of
Carpaccio van hert / rauwkost van paddestoelen
Veenbessengelei / schilfers van Timanoix
Braadvocht met Xérès-azijn en notenolie
+++++++++++++++++++++++++++++
Schelvisfilet meunière / crumble van chorizo
Aardappelpuree met mascarpone en bieslook
Beurre blanc met citroenzestes en algen
Of
Gebraden filet van wild zwijn /andoorn en spekjes
Mousseline en frieten van zoete aardappel
Saus van groene peper
+++++++++++++++++++++++++++++
Samenspel van citrus / kastanjes / cacaonibs
Pompelmoessorbet
Of
Fondant van vanille en Gianduja-chocolade
Gel van passievrucht
Roomijs met krokantje van hazelnoot en praliné
€ 29,00 voor twee gangen (voorgerecht – hoofdgerecht of hoofdgerecht – dessert)
€ 42,00 met aangepaste wijnen
€ 39,00 voor drie gangen zonder dranken
€ 60,00 € met aangepaste wijnen
MyHotel 2022 © Alle rechten
voorbehouden | Privacybeleid | Cookies | Algemene verkoopsvoorwaarden
Design en productie : Pigment creative agency